YATAĞAN’DA SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Yatağan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Kurtuluş Hattı" filmi Gençlik Merkezi sinema salonunda gösterime sunuldu.MUSTAFA AKTAŞYatağan Belediyesi sosyal etkinlikleri...

YATAĞAN’DA SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Yatağan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Kurtuluş Hattı" filmi Gençlik Merkezi sinema salonunda gösterime sunuldu.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediyesi sosyal etkinlikleri kapsamında sinema günleri devam ediyor. Daha öncede, Trabzon Maçka’da 11 Ağustos 2017’de teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan ‘İyi ki varsın Eren’ filmi Yatağan Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında 5 gün ücretsiz gösterime sunulmuştu.

Şimdi de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Kurtuluş Hattı" filmi gösterime girdi. 13 Mayıs tarihinde vizyona girdikten hemen sonra Yatağan halkının beğenisine sunulan film, 21 Mayıs’a kadar 250 kişilik Gençlik Merkezi sinema salonunda 09.30-13.30-18.30 ve 21.00 seanslarında gösterime sunuldu.

Filmin ücretsiz biletlerini belediye hizmet binasındaki danışma biriminden temin ediliyor.

Bu haber toplam 618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.