Yatağan’da Şehit Polisler için lokma

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılı Yatağan İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı..  Etkinlikler çerçevesinde Şehit ve  Gazi polisler anısına lokma hayrı yapıldı.Yatağan Polis Merkezi Amirliği önünde...

Yatağan’da Şehit Polisler için lokma

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılı Yatağan İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı..  Etkinlikler çerçevesinde Şehit ve  Gazi polisler anısına lokma hayrı yapıldı.

Yatağan Polis Merkezi Amirliği önünde Lokmacı Kenan usta tarafından hazırlanan lokmalar öğrencilere, konuklara ve halka ikram edildi.  Ayrıca Şehit ve  Gazi polisler anısına dua okundu.

Etkinliğe, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Belediye Başkanı  Haşmet Işık, Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Oğuz Kaan Akçal, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri şehit ve gazi polis yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher burada  yaptığı konuşmada; “Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş yılını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz.  Bu etkinliğimize büyük ilgi gösteren Yatağan halkına çok teşekkür ediyoruz.   Bu dünyadan göç etmiş tüm polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Yatağan halkının can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışmaktayız.  Asayiş alanında çok başarılı çalışmalara imza attık.Muğla Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğümüzün tahsis ettiği ve hizmete girecek olan yeni aracımız, rahatsızlığı dolaysıyla karakola gelemeyecek olan vatandaşlarımızın  hizmetinde olacaktır”dedi.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.