Yatağan’da Polis Haftası kutlamaları başladı

Polis Teşkilatının 70. Kuruluş Yılı Yatağan İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Yatağan Emniyet Müdürü  Ali Özher beraberindeki polislerle Yatağan Kaymakamı  Gökay Özkan’ı makamında ziyaret...

Yatağan’da Polis Haftası kutlamaları başladı

Polis Teşkilatının 70. Kuruluş Yılı Yatağan İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Yatağan Emniyet Müdürü  Ali Özher beraberindeki polislerle Yatağan Kaymakamı  Gökay Özkan’ı makamında ziyaret etti. Kendisinin 1,5 yıldır  Yatağan’da görev yaptığını 1 yıldır da Emniyet Müdürlüğü yaptığını ifade eden  Özher, alınan tedbirlerle özellikle hırsızlık suçlarında yüzde 65 azalma olduğunu belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yatağan Kaymakamı  Gökay Özkan da,  “Polis Haftanız kutlu olsun,  hepimiz halkımızın huzur ve güven ortamı içinde yaşaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diyerek polislerle bir süre sohbet etti.

Yatağan’daki kutlamalar çerçevesinde,  Şehit Polis ailelerine ziyaret, Şehit  ve  Gazi polisler anısına lokma dağıtımı, yeni hizmet aracının açılış töreni,  okul ziyaretleri, öğrencilerin Emniyet ve Polis Merkezine ziyaretleri,  Devlet Hastanesinde yatan hastalara ziyaret edilmesi, emekli polisler ve çalışan polislerle yemek düzenlenmesi, Cuma günü Şehit Polisler için mevlid okutulması   ve Anıta çelenk sunulması etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Yatağan Emniyet Müdürlüğü  toplam 60 polis ve 8 araçla hizmet veriyor.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.