Yatağan’da Polis Haftası etkinlikleri sona erdi

Yatağan Emniyet Müdürlüğü tarafından  gerçekleştirilen Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılı  etkinlikleri  Anıta Çelenk sunulması ile başlarken;  Sinanbey  Okulunun  ana sınıfları öğrencilerinin...

Yatağan’da Polis Haftası etkinlikleri sona erdi

Yatağan Emniyet Müdürlüğü tarafından  gerçekleştirilen Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılı  etkinlikleri  Anıta Çelenk sunulması ile başlarken;  Sinanbey  Okulunun  ana sınıfları öğrencilerinin öğretmenleri ve Okul Müdürü Milazım Almaz ile Polis Merkezi amirliğine ziyaret etmeleri,  Cuma namazı öncesi Yeni Mahalle Camii de  Şehit ve Gazi Polisler anısına Mevlidi Şerif okutulması  son olarak ta İzmit İlinde görev yaparken 2001 yılında Şehit Olan Polis memuru  Adil Alsan’ın Yatağan Şehir Mezarlığındaki mezarına ziyaret ve dua edilmesiyle sona erdi.

Yatağan Emniyet Müdürlüğü tarafından  birkaç güne yayılan Polis teşkilatının 170. Kuruluş yılı  etkinlikleri  son günü yoğun geçti. Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher ve diğer Polislerin katılımıyla  Anıta Çelenk sunuldu.  Sinanbey  Okulu  ana sınıfları öğrencileri öğretmenleri ve Okul Müdürü Milazım Almaz’la Polis Merkezi amirliğini ziyaret ettiler.  Cuma namazı öncesi Yeni Mahalle Camiinde  Şehit ve Gazi Polisler anısına Mevlidi Şerif okutuldu. Son olarak ta İzmit İlinde görev yaparken 2001 yılında şehit olan Polis Memuru  Adil Alsan’ın Yatağan Şehir Mezarlığındaki mezarına ziyaret edilip dua edilmesiyle sona erdi.  Mezarlık ziyaretine Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher, polisler ve   Şehit Polis Adil Alsan’ın ailesi de katıldı.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.