Yatağan’da Kutlu Doğum hazırlığı

Her yıl 13-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bu yıl da Yatağan İlçe Müftülüğü tarafından çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri  için hazırlıkların...

Yatağan’da Kutlu Doğum hazırlığı

Her yıl 13-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bu yıl da Yatağan İlçe Müftülüğü tarafından çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri  için hazırlıkların tamamlanma noktasına geldiğini bildiren Yatağan İlçe Müftüsü Şahabettin Yılmaz, Kaymakam Gökay Özkan’ı makamında ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Yatağan İlçe Müftüsü Şahabettin Yılmaz, “Geçen yılki konumuz "Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" idi. Bu yılki konumuz ise ‘Hz. Peygamber  ve Birlikte yaşama Ahlakı’ ayrıca saygı sevgi merhamet konuları işlenecek. Etkinliklerimiz Ney konseri dahil olmak üzere hafta boyunca sürecek”dedi.

Yatağan Kaymakam Gökay Özkan ise; “ Yatağan sosyal ve kültürel etkinlikler açısından gerçekten çok etkin bir İlçe. Halkımız her konuda ne kadar bilgi sahibi olursa  o kadar faydalı olur. Yatağan Müftülüğümüze başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.”diye konuştu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.