YATAĞAN’DA KIŞ SEBZELERİ SOFRALARA GELMEYE HAZIRLANIYOR

MUSTAFA AKTAŞYatağan İlçe tarım Müdürlüğü üreticilere Katma Değeri Yüksek Kışlık Sebze Projesi kapsamında dağıttığı tohumların takibini de yaparak üreticilere desteğini sürdürüyor.Yatağan İlçe Tarım Müdürü...

YATAĞAN’DA KIŞ SEBZELERİ SOFRALARA GELMEYE HAZIRLANIYOR

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan İlçe tarım Müdürlüğü üreticilere Katma Değeri Yüksek Kışlık Sebze Projesi kapsamında dağıttığı tohumların takibini de yaparak üreticilere desteğini sürdürüyor.

Yatağan İlçe Tarım Müdürü Ayşe Didem Biber, katma değeri yüksek olan kışlık Brokoli, Alabaş, Hindiba,  Lahana, Karnabahar ve Brüksel lahanası sebzelerin yetiştirildiği, Cazkırlar ve Gökpınar mahallelerinde incelemelerde bulundu.

İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlçe Müdürümüz Ayşe Didem Biber ile Katma Değeri Yüksek Kışlık Sebze Projesi Kapsamında Üreticilerimiz ziyaret edildi. İlçemiz Cazkırlar ve Gökpınar Mahallelerin ‘de 4 üretici ile 16 Dekar alan’ da yürütülmekte olan Brokoli, Alabaş, Hindiba,  Lahana, Karnabahar ve Brüksel lahanası Kışlık sebze bahçelerinin gelişimleri kontrol edildi ayrıca hastalık ve zararlılar konusunda üreticilerimize gerekli bilgiler verildi.”

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.