YATAĞAN'DA KAZA : 6 YARALI

Yatağan-Milas karayolu Eskihisar köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki araç birbirine girdi. Kazada 1'isi ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.Yatağan istikametinden Milas istikametine gitmekte olan 48 LG 480 plakalı araç,...

YATAĞAN'DA KAZA : 6 YARALI

Yatağan-Milas karayolu Eskihisar köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki araç birbirine girdi. Kazada 1'isi ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Yatağan istikametinden Milas istikametine gitmekte olan 48 LG 480 plakalı araç, Milas istikametinden Yatağan istikametine gitmekte olan 48 UL 009 araçla kafa kafaya çarpıştı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, 48 LG 480 plakalı aracın hatalı sollama yaptığı sırada kazaya sebebiyet verirken, meydana gelen kazada; her iki araçta bulunan Cihan Yavaş(40), Mehmet Öztemiz(51), Ayşe Öztemiz (51), Zarife Öztemiz (59), Halil Eroğlan (20) ve Emre Bozan (21) yaralandı.

Kazanın meydana gelmesiyle birlikte olay yerine ulaşan Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, 112 Acil ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Durumları ciddiyetini koruyan Cihan Yavaş, Mehmet Öztemiz, Zarife Öztemiz ve ve ağır yaralanan Emre Bozan, ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilirken, Ayşe Öztemiz ve Halil Eroğlan, Yatağan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Emre Bozan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Yatağan-Milas Karayolu, 4 kilometreye varan araç konvoyuyla yaklaşık 1 saate yakın trafiğe kapanırken, itfaiye etkiplerinin yola dökülen yakıt ve saçılan araç malzemelerini temizlemesiyle tekrardan trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.