Yatağan’da, İftar Çadırı açıldı

Yatağan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı'nın başlamasıyla iftar çadırını açtı.Merkez Aşağı Camii Müezzini Olcay Kuzgun tarafından okunan dua ile başlayan iftar yemeğine, Belediye Başkanı H. Haşmet...

Yatağan’da, İftar Çadırı açıldı

Yatağan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı'nın başlamasıyla iftar çadırını açtı.

Merkez Aşağı Camii Müezzini Olcay Kuzgun tarafından okunan dua ile başlayan iftar yemeğine, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek, Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz,  İş adamı H. Hüseyin Mermer ve vatandaşlar Katıldı.

İftar yemeğini kendisi dağıtan Başkan Işık; “Her yıl Ramazan Ayında iftar çadırı açmayı artık geleneksel hale getirdik. İftar yemeklerimizin büyük bir bölümü ilçemizin iş adamları ve meslek örgütlerinin katkılarıyla hazırlanmaktadır. Kalan kısmı da Belediyemiz tarafından karşılanacaktır. İftar çadırına, yardıma muhtaç olan veya olmayan tüm halkımız davetlidir. Halkımız iftarını açabilir veya evine yemek götürebilir” dedi.

İftar çadırı açılmış olmasının manevi değeri olduğunu belirten vatandaşlar; “Bu hayırlı iş için emeği geçen katkı yapan Belediyemiz İş adamlarımız herkesten Allah razı olsun önemli bir şey ayrıca sosyal yönü de var.” ifadelerini kulandılar.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.