YATAĞAN’DA HAYIRSEVERDEN CAMİ

Yatağan Kadıköy Mahallesinde Hayırsever vatandaş Mehmet Dağlı tarafından yaptırılan caminin temel atma törenine Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya,  Kadıköy...

YATAĞAN’DA HAYIRSEVERDEN CAMİ

Yatağan Kadıköy Mahallesinde Hayırsever vatandaş Mehmet Dağlı tarafından yaptırılan caminin temel atma törenine Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya,  Kadıköy Muhtarı Ertan Uysal,  Diyanet yetkilileri katıldı.

Kadıköy Cami geçtiğimiz yıllarda yağışlı ve fırtınalı bir günde minaresi yıkılmış, cami de büyük zarar görerek kullanılamaz hale gelmişti.

Kurban kesilerek ve dualar okunarak caminin temeli atıldı. Belediye Başkanı Mustafa Toksöz; ‘Bilindiği üzere Kadıköy cami geçtiğimiz yıllarda yağışlı ve fırtınalı bir günde minaresi yıkılmış haliyle cami de büyük zarar görerek kullanılamaz hale gelmişti. Hayırsever abimiz Mehmet Dağlı, camimizi yeniden yaparak büyük hayır yapıyor. Daha önce Yeşilbağcılar Rüya Camimizde başka bir hayırsever tarafından inşa edilmişti. Ben hayırsever Mehmet Dağlı abime, Rüya Mermere, bu örnek davranışlarından dolayı Yatağan halkı ve Kadıköy halkı adına çok teşekkür ediyorum. ’ dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.