Yatağan’da firma çalışanlarına İlkyardım Eğitimi

Yatağan ve civarında faaliyet gösteren bazı firma çalışanlarına İlkyardım Eğitimi verildi.Özellikle tehlikeli iş kollarında faaliyet gösteren firmalar İş güvenliği eğitimlerinden sonra çalışanlarına İlkyardım eğitimi...

Yatağan’da firma çalışanlarına İlkyardım Eğitimi

Yatağan ve civarında faaliyet gösteren bazı firma çalışanlarına İlkyardım Eğitimi verildi.

Özellikle tehlikeli iş kollarında faaliyet gösteren firmalar İş güvenliği eğitimlerinden sonra çalışanlarına İlkyardım eğitimi vermeye başladı. Yatağan ve civarında faaliyet gösteren Ermaş Mermer, Volkan Ticaret, Sepetçioğlu Mermer çalışanlarının aralarından seçilen kişilere, Yatağan Maden-İş sendikası toplantı Salonunda  ‘İlkyardım’ Eğitimi verildi.

Eğitimler, Muğla Özel İlkyardım Eğitim Merkezi Eğitmenleri Adnan Duran ve Cengiz Can tarafından veriliyor. Eğitime katılanlara  günde 8 er saat olmak üzer 2 gün kursa tabi tutulduktan sonra sertifikaları verilecek. Eğitmenler Adnan Duran ve Cengiz Can; “Kursa katılanlara insan hayatı için önem arz eden 13 dalda geniş bilgi veriliyor. İlkyardım bilgisi çok önemli bu arkadaşlarımız aldıkları eğitim sonunda hayat kurtarabilir” dediler.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.