Yatağan’da festival heyecanı

Yatağan Belediyesi’nin bu yıl 13.’sünü düzenleyeceği Gençlik Sanat ve Kültür Festivalleri’nin programı netlik kazandı. 17-21 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festivaller çerçevesinde pek çok etkinlik Yatağan...

Yatağan’da festival heyecanı

Yatağan Belediyesi’nin bu yıl 13.’sünü düzenleyeceği Gençlik Sanat ve Kültür Festivalleri’nin programı netlik kazandı. 17-21 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festivaller çerçevesinde pek çok etkinlik Yatağan halkıyla buluşacağı gibi, festivallerin son günüde ünlü sanatçı Feridun Düzağaç hayranlarıyla bir araya gelecek.

Yatağan Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Gençlik, Sanat ve Kültür Festivalleri’nin programı netlik kazandı.

17-21 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festival programının son gününde ünlü sanatçı Feridun Düzağaç’ın Yatağanlı hayranlarıyla buluşacağı öğrenilirken, 4 gün boyunca devam edecek programın çeşitli etkinliklerle renklendirileceği belirtildi.

Festivallerin 13.’sünde özellikle gençlere önemli pay ayrılacağını belirten Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık; “Bu yıl belediyemiz tarafından 13.’sü düzenlenecek olan Gençlik Festivalleri’nde kendi gençlerimize öncelik vereceğiz. Gençlerimiz bir yıldır hazırladıkları eserlerle becerilerini ortaya koyacaklar.

Yatağan Belediyesi olarak kendi gençlerimize önem vermekteyiz ve onlara olan güvenimizi göstermek istiyoruz. Bu özgüvenlerini artırmaları ve bilgi- becerilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat olacak. Festivallerin bunlar göz önüne alınarak yapılması gerektiğini düşünüyoruz ve buna halkımızda destek vermeli, gençlerimizin elinden tutmalıdırlar. Tüm halkımızı bu yıl 13.’sünü düzenleyeceğimiz festivallerimize birlik beraberlik duyguları içinde davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Festival Programı

17 Haziran 2013 Pazartesi: Kortej Yürüyüşü, Saat 20:30 Belediye Önü’nde El Emeği Sergisi, Saat 21:00’de Amfi Tiyatro’da Muğla Belediye Bandosu ve Orkestrası Konseri, Saat 21:30’da ASFAD Halk Oyunları Gösterisi.

18 Haziran 2013 Salı: Saat 21:00’de Amfi Tiyatro’da Gazi Anadolu Lisesi Tiyatro Gurubu’nun ‘İnsanlık Bizde Kalsın’ adlı tiyatro oyunu.

19 Haziran 2013 Çarşamba: Saat 21:00’de Amfi Tiyatro’da Yalçın Özden Tiyatrosu’nun ‘Dün Bugün ve Yarın’ adlı tiyatro oyunu.

20 Haziran 2013 Perşembe: Saat 21:00’de Amfi Tiyatro’da Balçova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun halk konseri.

21 Haziran 2013 Cuma: Feridun Düzağaç-Banu Soner halk konseri.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.