Yatağan’da festival coşkusu

Yatağan Belediyesi 15. Gençlik, Sanat ve Kültür Festivali Ramazan ayı dolaysıyla erkene alındı.  Festival bu yıl 18 ila 21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.  Festival Songül Karlı Konseriyle sona erecek.Yatağan İlçesinde...

Yatağan’da festival coşkusu

Yatağan Belediyesi 15. Gençlik, Sanat ve Kültür Festivali Ramazan ayı dolaysıyla erkene alındı.  Festival bu yıl 18 ila 21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.  Festival Songül Karlı Konseriyle sona erecek.

Yatağan İlçesinde geleneksel olarak düzenlenen Gençlik, Sanat ve Kültür Festivali, 18 Mayıs Pazartesi günü  saat 20.00 de Kortej Yürüyüşüyle başlayacak.  Atatürk  Kültür Merkezinde El Emeği  Sergisi açılışı yapıldıktan sonra Amfi Tiyatroda ASFAD  halk oyunları gösterileriyle devam edecek. 19 Mayıs Salı günü yine Amfi tiyatroda ASFAD Halk  oyuları gösterisinden sonra Okullararası  Müzik yarışması yapılacak. 20 Mayıs  Çarşamba günü Amfi Tiyatroda Minikler Bale gösterisinin ardından  Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubunun sunacağı İçlerinden Hangisi adlı  oyun sergilenecek.  21 Mayıs Perşembe günü  Ver Elini Muğla Uçurtma Şenliğine gidilecek. Festival,  aynı gün akşam Yatağan  Kaya Köstepen Şehir Stadyumunda Songül Karlı Konseriyle sona erecek.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; ‘Festivaller, birlik, dayanışma, kaynaşma demektir. Bu etkinliklerimiz devam edecektir. Gösterilerin çoğunda kendi çocuklarımız yer almaktadır.  Halkımız burada kendi çocuğunu torununu izlemektedir. Bu çok güzel bir duygudur. Gençlerimize imkan sağlandığında  neler yapabileceğini burada göstermektedir. Birlik ve beraberliğimizi korumak  ilişkilerimizi geliştirmek için festivallerimiz devam edecektir. İlçemize 4 boyunca  canlılık gelecek herkes festivalimize davetlidir”dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.