Yatağan'da denetimler aralıksız sürüyor

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Coronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilçede Covit-19 salgını denetimleri yapıldı.Mustafa AktaşYatağan...

Yatağan'da denetimler aralıksız sürüyor

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Coronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilçede Covit-19 salgını denetimleri yapıldı.

Mustafa Aktaş

Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilçede Coronavirüs (Covit-19) salgın hastalığı ile ilgili denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor. Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi özel giyimli polisler internet bağlantılı tablet bilgisayarlarla vatandaşların tek tek sorgulanarak kurallara uyup  uymadıkları tespit edilmeye çalışılıyor.

Günün 24 saati özverili bir şekilde çalışan polisler, bir taraftan ekip otolarından yapılan anonslarla vatandaşları bilgilendirirlerken diğer taraftan da sürdürdükleri denetlemelerle maske takmayanlara ve sosyal mesafeye uymayanlar hakkında adli ve idari işlemler başlatıyor.

Denetlemelere katılan Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi özel giyimli polisler ise internet bağlantılı tablet bilgisayarlarla vatandaşların tek tek sorgularını yaparak ilçe dışından gelen ve geldikleri yerlerde karantina tedbirlerine uymayanları tespit etmeye çalışıyorlar.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.