YATAĞAN’DA CUMHURİYETİN 98. YAŞI COŞKU İLE KUTLANACAK

Cumhuriyetin ilanının 98. yıldönümü Yatağan’da düzenlenecek olan program ile coşku içinde kutlanacak.  Yatağan Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Yatağan Belediyesinin katkılarıyla...

YATAĞAN’DA CUMHURİYETİN 98. YAŞI COŞKU İLE KUTLANACAK

Cumhuriyetin ilanının 98. yıldönümü Yatağan’da düzenlenecek olan program ile coşku içinde kutlanacak.  Yatağan Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Yatağan Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan kutlama programı 28 Eylül günü saat 13.00’de Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak.

29 Ekim akşamına kadar devam edecek kutlamalarda Cumhuriyet ve Şehitlere Saygı yürüyüşü,  Stadyum kutlama programı,  fener alayı ve konser yer alacak. Yatağan Belediyesi de şimdiden ilçeyi bayraklarla donattı.

CUMHURİYET VE ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYECEKLER

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 29 Ekim sabahı tüm okul ve kurumların katılımıyla “Cumhuriyet ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü” düzenlenecek.  Saat 09.00’da Madenci Heykeli önünden başlayacak yürüyüş Kaya Köstepen Stadında sona erecek. Daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılacağı yürüyüş ile Cumhuriyet değerlerine olan bağlılık ve şehitlerimize duyulan minnet ve saygı bir kez daha gösterilecek.

Ardından Saat 09.30 Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü kaymakamlık binasında gerçekleştirilecek Tebrikat Töreninde kutlamaları kabul edecek.

STADYUMDA KUTLAMA PROGRAMI YAPILACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe kutlama programı Yatağan Kaya Köstepen Stadında yapılacak.

29 Ekim Cuma günü saat 10.00’da başlayacak kutlama programında günün anlam ve önemine dair konuşmalar, şiirler, halk oyunları gösterileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu yarışmalarda ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni, sporcu gençlerin gösterileri, Cumhuriyet Korosundan şarkılar ve 98. Yıl Koreografisi yer alacak.

FENER ALAYI VE KONSER DÜZENLENECEK

Kutlamalar akşam fener alayı ile devam edecek. Belediye meydanından başlayarak Kaya Köstepen Stadında sona erecek fener alayının ardından Mustafa Ceceli tarafından bir konser verilecek.

Mustafa Aktaş

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.