YATAĞAN’DA CHP VE DEVA PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla Yatağan’da, CHP ve Deva Partisi de muhtarları ziyaret ederek, Muhtarlar gününü kutladı.19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla, Yatağan’da Kaymakamlık ve Belediye tarafından bir dizi etkinlik düzenlenmişti. ...

YATAĞAN’DA CHP VE DEVA PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla Yatağan’da, CHP ve Deva Partisi de muhtarları ziyaret ederek, Muhtarlar gününü kutladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla, Yatağan’da Kaymakamlık ve Belediye tarafından bir dizi etkinlik düzenlenmişti.  CHP ve Deva partisi de Muhtarları ziyaret ederek Muhtarlar gününü kutladı. Deva Partisi İlçe Başkanı Fatma Özalp Ak, İlçe merkezindeki muhtarları ziyaret edip çiçek sunduktan sonra Çarşamba günü Muhtarlar Derneğine giderek Muhtarlar derneği Başkanı Şuayip Özbek ve muhtarların gününü kutladı. Çiçek sundu ve bir süre sohbet etti.

CHP İlçe başkanı Mehmet Kemiksiz’ de, beraberinde, bazı İlçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle,  Muhtarlar derneği Başkanı Şuayip Özbek ve muhtarların gününü kutladı. Tatlı ikram etti.  CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü var iktidar olmamız halinde muhtarlar devlet memuru seviyesinde maaş alacak ve birer sekreterleri bulunacak” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek’te nazik ziyaretlerinden dolayı CHP ve Deva Partisi İlçe Başkanlarını ve beraberindekileri teşekkür etti.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.