Yatağan’da bayramlaşmaya büyük katılım

Yatağan’da bayramlaşma Orman İşletme Müdürlüğü Lokalinde bayramın 1. günü yapılırken, Belediyedeki bayramlaşma ise bayramın 2. günü Belediye Toplantı salonunda yapıldı.Orman İşletme Müdürlüğü Lokalinde bayramın...

Yatağan’da bayramlaşmaya büyük katılım

Yatağan’da bayramlaşma Orman İşletme Müdürlüğü Lokalinde bayramın 1. günü yapılırken, Belediyedeki bayramlaşma ise bayramın 2. günü Belediye Toplantı salonunda yapıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü Lokalinde bayramın 1. günü yapılan bayramlaşmaya Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Jandarmama Komutanı Yüzbaşı Engin Ocak, Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, diğer daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, katılanların bayramını kutladı. Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler daha sonra şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Bayramın 2. Günü belediyede gerçekleşen bayramlaşma töreninde ise konukları Belediye Başkanı Işık karşıladı. Başkan Işık, her zaman olduğu gibi çocuklara harçlık dağıttı. Buradaki törene CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Milletvekili Fevzi Topuz, Eski İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Işık burada yaptığı konuşmada; “Bayramlar Toplumsal değerlerin hatırlandığı, Birlik, kardeşlik, dayanışma, kaynaşma, duygularımız daha fazla olduğu özel günlerdir. İlçemizse yapılan Bayramlaşma törenine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Büyük Şehir yasasıyla birlikte bazı sıkıntılar yaşasak ta bu sorunları hep birlikte çözeceğiz. Makamlar geçici yapılan hizmetler kalıcı olacaktır. Sorunlarınızı çözmek için çaba sarf eden herkese teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere İlçede Kanalizasyon yenileme, doğalgaz, enerji nakil hatlarının yer altına alınması, gibi birçok çalışama yapılıyor. Bu çalışmalar yeri kazmadan yapılmıyor bu çalışmalarda sizlere verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı özür diliyorum. Çalışmalar bitince çok rahat edeceğiz. Şu anda köylere düğün salonu yapmaya köy yollarını yapmaya, park bahçe düzenlemesi yapmaya parklara jimnastik aletleri koymaya devam ediyoruz” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ da yaptığı konuşmada; “15 Temmuz’dan sonra görüldü ki ülke olarak birbirimize kenetleneceğiz. İzlenecek yolun Atatürk yolu, sosyal hukuk devleti yolu olduğu görüldü’ şeklinde konuştu.

AK Parti deki bayramlaşma ise bayramın 2. günü AK Parti Milletvekili Hasan Özyer, İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililerin katılımıyla Cuma namazı sonrası partide yapıldı.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.