YATAĞAN’DA, AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Yatağan’da Avrupa Spor Haftası Etkinliği Bozüyük ‘Güzel köy’ de düzenlendi.  Çeşitli spor dallarında gösterilerin yapıldığı etkinlik Bozüyük Mahallesi Kültür evi bahçesinde düzenlendi.Her yıl 23-30 Eylül tarihlerinde...

YATAĞAN’DA, AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Yatağan’da Avrupa Spor Haftası Etkinliği Bozüyük ‘Güzel köy’ de düzenlendi.  Çeşitli spor dallarında gösterilerin yapıldığı etkinlik Bozüyük Mahallesi Kültür evi bahçesinde düzenlendi.

Her yıl 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında yapılacak tüm etkinlikleri Avrupa Delegasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonunun koordinasyonunda gerçekleştirildi.  Yatağan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kamuran Adalı, Yatağan Belediye Başkan Vekili Ahmet Yunus Tuna, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, AK Parti Yatağan İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Göktepe, Bozüyük muhtarı Ahmet Yanmadık, antrenörler, Gençlik Liderleri ve Sporcuların katılımıyla Bozüyük Kültür Merkezinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte başladı.

Bozüyük Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikler Muğla Büyükşehir Okçularının ve Yatağan tekvando takımının gösterileri ile penaltı vuruşları, voleybol, hokey, halk oyunları ve geleneksel Çocuk oyunlarından olan halat çekme ile yapıldı. Sporcular ile birlikte Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar ve Yatağan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kamuran Adalı da oyunlara katılarak genç sporcularla birlikte hokey oynayıp halat çekme yarışına katıldılar.

Yapılan konuşmalarda, etkinliğin Bozüyük’te yapılmasındaki amacın, Bozüyük mahallesinin tarihi dokusu doğal güzelliği ile dikkat çeken bir yer olması. Ayrıca, katkılarından dolayı Yatağan Belediyesine de teşekkür edildi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.