YATAĞAN’DA ARAZİ YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

MUSTAFA AKTAŞYatağan İlçesi Hacıbayramlar Mahallesinde arazide çıkan yangın orman işletme müdürlüğünün erken müdahalesi sonucu ormana sıçramadan söndürüldü.Yatağan İlçesi Hacıbayramlar Mahallesinde arazide çıkan yangında...

YATAĞAN’DA ARAZİ YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan İlçesi Hacıbayramlar Mahallesinde arazide çıkan yangın orman işletme müdürlüğünün erken müdahalesi sonucu ormana sıçramadan söndürüldü.

Yatağan İlçesi Hacıbayramlar Mahallesinde arazide çıkan yangında 1 dekar alan yandı. Yangın, Yatağan orman işletme müdürlüğünün erken müdahalesi sonucu ormana sıçramadan söndürüldü. Yangına, iki erken müdahale aracı, iki arazöz, bir su tankeri, 20 yangın söndürme iççisi ve teknik ekiplerce müdahale edildi.

Yatağan Orman İşletme Müdürü Mustafa Oral’dan edindiğimiz bilgilere göre, yangına, bir karga kuşunun elektrik tellerine çarpması sonucu yanarak yere düşmesinin neden olduğu, öğrenildi.

Mustafa Oral, “Son zamanlarda vatandaşlarımızda yangına karşı duyarlılığın artması ve erken müdahaleler sonucu çok şükür büyük yangınlar yaşamadık. Halkımızdan ricamız anız yakmamaları ve  en küçük bir dumanda 177 ye aramalarıdır” dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.