YATAĞAN’DA 5 KAZAN AŞURE HALKA DAĞITILDI

MUSTAFA AKTAŞYatağan Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl yapılan Muharrem ayı aşure etkinliği devam ediyor. Yine ayını yerde açık Pazar yeri girişinde yapılan etkinlikte bu yıl 5 kazan aşure halka dağıtıldı.Etkinliğe...

YATAĞAN’DA 5 KAZAN AŞURE HALKA DAĞITILDI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl yapılan Muharrem ayı aşure etkinliği devam ediyor. Yine ayını yerde açık Pazar yeri girişinde yapılan etkinlikte bu yıl 5 kazan aşure halka dağıtıldı.

Etkinliğe Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya,  Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Jandarma Komutanı Murat Kılıçarslan, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Donanım Hizmetleri Daire Başkanı Hüseyin Kavasoğlu, Yatağan Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Gökkuş, Orman İşletme müdürü Beril Öztürk,  İlçe Sağlık Müdürü Fırat Yazıcı, diğer daire amirleri,  Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Suat Tekin, Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru, Tes-İş sendikası başkanı Fatih Erçelik, Maden-İş sendikası Başkanı Osman İlhan,  siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  özel ve tüzel kuruluşlar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Toksöz aşure hazırlayan ekibe kapak açma bahşişi sundu.

Etkinlik, İmam Cemil Çamcı tarafından Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başladı. Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaptığı konuşmada, “Yatağan Belediyesi olarak bu yılda Muharrem ayı aşure ayı gelmesi dolaysıyla bu güzel etkinliği düzenledik. Daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  özel ve tüzel kuruluşlar ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak Hem gelenek ve göreneklerimizi sosyal faaliyet olarak sürdüreceğiz. Hem de halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Daha sonra 5 kazan aşure Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  protokol ve görevliler tarafından halka dağıtıldı.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.