Yatağan’a atanan Yılmaz görevine başladı

Yatağan Emniyet Müdürü Yılmaz Lima’nın Ortaca’ya atanmasının ardından boşalan makama, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tümer Yılmaz atandı.Mustafa AktaşMuğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun atama kararında...

Yatağan’a atanan Yılmaz görevine başladı

Yatağan Emniyet Müdürü Yılmaz Lima’nın Ortaca’ya atanmasının ardından boşalan makama, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tümer Yılmaz atandı.

Mustafa Aktaş

Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun atama kararında yer alan değişikliğe göre, Yatağan Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, Ortaca Emniyet Müdürlüğü’ne, Lima’dan boşalan makama ise İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tümer Yılmaz atandı.

Kısa bir süre önce İl Emniyet Müdürlüğü yardımcılığına atanmadan Menteşe Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten ve imza attığı sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren Yılmaz, görev yaptığı yerlerde vatandaş-polis işbirliğinin üst seviyelere taşınmasında büyük başarılar sağlamasıyla biliniyor.

Başarılarıyla kendinden söz ettiren Yılmaz, Yatağan’a atanmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Canım ülkemin cennet köşesi Muğla’nın parlayan yıldızı Yatağan’da görev yapacak olmanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Tarafıma tevdi edilen Yatağan Emniyet Müdürlüğü görevi nedeniyle meslek büyüklerime şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Tümer Yılmaz kimdir?

1975 Elazığ doğumlu olan Yılmaz, Polis Koleji ve Akademisi mezunudur. 1998 yılında komiser yardımcısı olarak mesleğe başlayan Yılmaz, sırasıyla Muğla, Van, Erzurum, Bartın ve Muğla illerinde emniyet teşkilatının çeşitli birimlerinde görev aldı. 2017 yılında Muğla Emniyet Müdürlüğü kadrosunda Menteşe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Yılmaz, son olarak Yatağan’a atanmadan önce İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine yürütüyordu.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.