YATAĞAN YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 10 yılda yapamadığını, 15 günde yaptık”MUSTAFA AKTAŞYatağan, yüzme havuzuna kavuştu. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında, Gençlik ve Spor İlçe...

YATAĞAN YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 10 yılda yapamadığını, 15 günde yaptık”

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan, yüzme havuzuna kavuştu. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi iş birliğinde, Spor Salonu bahçesinde inşa edilen olimpik havuz açıldı. “Muğla Büyükşehir Belediyesinin 10 yılda yapamadığını biz 15 günde hayata geçirdik” diyen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Onlar konuşur AK Parti yapar. Havuzun üstü kapatılarak, yaz kış hizmet yapmasını sağlayacağız.” dedi.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde; Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi iş birliğinde, spor salonu bahçesinde 8 x 16 metre ölçülerinde 1,25 derinliğinde inşa edilen olimpik havuzun açılış töreni yapıldı.

Geçtiğimiz Salı günü yapılan açılış törenine,  Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir,  MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti İlçe başkanı Ali Tekin,  Gençlik ve Spor İl müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Jandarma komutanı Murat Kılıçarslan, diğer daire amirleri, Yatağan Gençlik ve Spor İlçe müdürü Kamuran Adalı,  Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu,  Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Ali Suat Tekin, Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü, Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek,  muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik ve Spor İl müdürü Musa Kazım Açıkbaş yapığı konuşmada,  hayata geçirilen yüzme havuzuna çok sayıda öğrencinin kayıt yaptırdığını, Yatağan’da, bu tesisin hayata geçmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’de yaptığı konuşmada; “Yatağanımıza kısa zamanda bu tesisi İl ve İlçe spor müdürlerimizle kazandırdık. Şu ana kadar 300 ün üzerinde sporcu kayıt yaptırdı yüzme öğreniyor. Bilindiği üzere Yatağan’da, 10 yıldır yapılmayan yüzme havuzu var.  Biz Yatağan Belediyesi olarak hizmetlerimiz e devam ediyoruz.  Yakın zamanda Yatağan’a kaç sosyal konut yapılacağını açıklayacağız.  Ağustos sonunda Millet bahçesi Muğla’da ilk olarak Yatağan’da hizmete giriyor. Hükümet Konağı ihalesi yapıldı, Yeni spor sahamız yakında hazır olacak.  21 Mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Bu güzel tesisin İlçemize hayırlı olmasını diliyor katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“HEDEFİMİZ 30 BİN ÇOCUK”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Muğla’mız 1140 kilometre sahili doğal güzelliği ile marka bir şehir.  Spor Bakanlığımızın yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında bu güzel havuzları Spor İl Müdürlüğümüzle yapıyoruz. Şu ana kadar Muğla’da 16 bin çocuk kayıt yaptırdı hedefimiz 30 bin çocuktur.  Muğla Büyükşehir Belediyesinin 10 yılda yapamadığını biz 15 günde hayata geçirdik. Onlar konuşur AK Parti yapar, bu havuzun üstü kapatılarak yaz kış hizmet yapmasını sağlayacağız.”

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.