Yatağan Voleybol Turnuvası başladı

Yatağan'da eğitim veren okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşan takımların yer aldığı, Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası başladı.Türk Eğitim-Sen...

Yatağan Voleybol Turnuvası başladı

Yatağan'da eğitim veren okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşan takımların yer aldığı, Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası başladı.

Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği tarafından geleneksel hale getirilen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bu yıl 6.’sı düzenlenen ve ana sponsorluğunu Özcan Özlem Pastaneleri’nin yaptığı Bahar Kupası’na, TEK Mehmet Akif Ersoy İ.O., Turgut Şehit Güngör Çetinkaya O.O., 23 Nisan Ulusal Egemenlik O.O., Fatih O.O. ve Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan takımlar katıldı.

TEK Mehmet Akif Ersoy İ.O. Spor Salonu’nda düzenlenen kupa maçları lig usulü oynanırken lig maçlarını sona ermesiyle çapraz eşleşmeyle yarı final maçları belirlenecek. Müsabakaların yaklaşık 2 hafta süreceğini söyleyen Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilcisi Ali Şerefli; “Turnuva birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne oluyor. Öğretmen arkadaşlarımızın ve okullarımızın turnuvaya gösterdiği ilgi bizleri memnun ettiği gibi aldığımız olumlu tepkiler nedeniyle de mutlu oluyoruz. Turnuvanın en güzel tarafı ise arkadaşlarımızın birbiriyle olan ilişkilerine katkıda bulunduğumuzu görmek. Çünkü bütün arkadaşlarımız bu turnuvanın sosyal yönünün önemini kavramış kişiler. Ancak bir yandan da şampiyonluk adına büyük bir çekişme söz konusu. Karşılaşmaları takip etmek isteyen herkesi TEK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.