Yatağan Turnuvası sona erdi

Yatağan’da mahalleler arası halı saha turnuvası sona erdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Yatağan ilçesinde halı saha futbol turnuvasında 35 takım mücadele etti.Yatağanlı gençlerin geçtiğimiz...

Yatağan Turnuvası sona erdi

Yatağan’da mahalleler arası halı saha turnuvası sona erdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Yatağan ilçesinde halı saha futbol turnuvasında 35 takım mücadele etti.

Yatağanlı gençlerin geçtiğimiz günlerde Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı ziyaret ederek, ilçede halı saha futbol turnuvası düzenlenmesi talebinde bulunmuş, bunun üzerine Yatağan Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle turnuvanın düzenlenmesine karar verilmişti.

Yoğun ilgi gören karşılaşmalar dere mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi final maçıyla sona erdi. Final maçını 5-3 kazanan dere mahallesi şampiyon olurken Cumhuriyet Mahallesi 2. Yeni mahalle 3. Oldu. Maçların son ermesiyle Yatağan termik Enerji Üretin Sosyal Tesisleri halı sahada ödül töreni düzenlendi. Törene Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yatağan belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve spor dairesi Başkanı Ali İnan, Belediye Başkan yardımcısı Tarcan Oğuz, Yatağan termik Enerji Üretin direktörleri Serdar Toprak Yüksel Akın, Muhtarlar sporcular ve taraftalar katıldı. Yatağan belediye Başkanı H. Haşmet Işık,bu yıl ilk defa düzenlediğimiz turnuva çok büyük ilgi gördü ben bu kadarını tahmin etmiyordum artık her yıl geleneksel hale getireceğiz. Ben emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyor katılan takımları kutluyorum’ dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de, Bu tür turnuvalar barış kardeşlik için yapılır burada herkes 1. Oldu kaybeden yok bende Yatağan belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ı Yatağan termik Enerji Üretin direktörleri Serdar Toprak Yüksel Akın’ı katılan takımları teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Daha sonra katılan tüm takımların mahalle muhtarlarına plaketleri katılan takımların madalyaları ve kupaları verildi toplu resim çekimi ile tören sona erdi.

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.