Yatağan Sanat Kafe açıldı

Mülkiyeti Yatağan Belediyesine ait olan  Sanat Kafe  düzenlenen bir törenle açıldı.  Sanat Kafe’de  aynı zamanda, Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği  (ASFAD)  sosyal ve kültürel...

Yatağan Sanat Kafe açıldı

Mülkiyeti Yatağan Belediyesine ait olan  Sanat Kafe  düzenlenen bir törenle açıldı.  Sanat Kafe’de  aynı zamanda, Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği  (ASFAD)  sosyal ve kültürel faalyetlerde bulunacak.

Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği  (ASFAD)   bünyesinde her yıl yaklaşık 500 genç   Halk oyunları, Bale, Zeybek oyunları , yabancı dil kursları gibi faaliyetler gösteriyor.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık;  “Oluşturulan bu güzel  binada  hem işletmecimiz   ticaret yapacak hem de sosyal faaliyetler  düzenlenecek. (ASFAD)   bünyesinde  çalışan hocalarımız ve gençlerimiz  bugüne kadar  10 ülkede uluslararası  etkinliklerde hem ilimizi hem ülkemizi temsil ettiler.  ASFAD  hepimizin gurur kaynağı oldu. Bu gençlerimize yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Sanat Kafe’de M. Simay Tekin tarafından açılan  resim sergisi de büyük ilgi görürken, konuklara ikramda bulunuldu.  Ayrıca Muğla’nın Zeki Müreni olarak bilinen  Erol Demir de söylediği parçalarla konuklara güzel coşkulu anlar yaşattı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.