Yatağan Polisi’nden 3 etkinlik

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılı Yatağan İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam etti.Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher, beraberinde  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal’ın da bulunduğu ki ekiple...

Yatağan Polisi’nden 3 etkinlik

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılı Yatağan İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam etti.

Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher, beraberinde  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal’ın da bulunduğu ki ekiple birlikte Sinanbey  Okulunu  ana sınıflarını ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdiler.

Daha sonra  Emniyet Amiri Aras Bülbül yine beraberindeki polislerle   Yatağan Devlet Hastanesine giderek hastalara  ziyaret edip  karanfil verdiler.

Akşam da Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş.  sosyal tesislerinde, yemek düzenlendi.  Buradaki yemeğe, Yatağan Kaymakamı  Gökay Özkan, Garnizon Komutanı Kamil Kıspet, Cumhuriyet Başsavcısı Arda Deveci, Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher,  diğer yargı mensupları, polisler, emekli polisler, Şehit ve Gazi yakınları katıldı.

Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher yemekte yaptığı konuşmasında; “Polis teşkilatımızın kuruluşunun 170. Yılı dolaysıyla düzenlediğimiz etkinlikler çerçevesinde  bu akşam bir araya geldik. Her ne kadar aynı kurum da çalışsak ta günlerce biirbirimizi göremediğimiz zamanlar olur.  Bu vesile ile bir arada olmak istedik. Yatağan  Emniyet Müdürlüğü olarak hep birlikte asayiş ve güveni sağlamak için çalışıyoruz. Hepimizin amacı halkımıza hizmettir, halkımız olmasa biz zaten olmayız. Katıldığınız için teşekkür ediyorum.”dedi.

Yemekte , Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 20 Ağustos 1996 yılında teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan 8 yıllık Polis memuru Yusuf Kanat'ın Bozüyük mahallesinde yaşayan  babası Mehmet Kanat’a oğlunu öperken çekilen fotoğrafı hediye edildi. Fotoğrafı Yatağan Kaymakamı  Gökay Özkan’ın elinden alan  Mehmet Kanat; “Oğlumun acısı bu gün gibi içimde beni çok duygulandırdınız, hepinizden Allah razı olsun”dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.