Yatağan pazarları kapatıldı

Coronavirüs vakaların artış göstermesiyle birlikte Yatağan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirler aldı. Alınan yeni tedbirler kapsamında Çarşamba ve Cumartesi semt pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatıldığı duyuruldu....

Yatağan pazarları kapatıldı

Coronavirüs vakaların artış göstermesiyle birlikte Yatağan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirler aldı. Alınan yeni tedbirler kapsamında Çarşamba ve Cumartesi semt pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatıldığı duyuruldu. Sebze ve meyve satışı pazar esnafı tarafından mahallelerde araçlarla seyyar olarak satılacak.

Sinem Karakaya

Yatağan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı karara göre, Çarşamba ve Cumartesi semt pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatıldı. Sebze ve meyve satışı pazar esnafı tarafından mahallelerde araçlarla seyyar olarak satılacak.

Coronavirüs vakaların yeniden artış göstermesiyle birlikte Yatağan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirler aldı. İlçe Hıfzısıhha Kurulu  tarafınan alınan karar şu şekilde açıklandı: “İlçemizde son günlerde artış gösteren COVİD-19 vakaları dikkate alınarak yarın kurulacak olan Çarşamba pazarı ve Cumartesi semt pazarı ikinci bir emre kadar kapatılmış olup, sebze ve meyve satışı pazar esnafı tarafından mahallelerde araçlarla seyyar olarak tedbirler kapsamında yapılabilecektir. Vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarına uymaları ve evlerinden dışarıya maskesiz çıkmamaları toplum sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığı ile İl ve İlçe Hıfzısıhha Kurulu Karalarında belirlenen kurallara uymaları, uymayanlar hakkında idari işlem yapılacağı ilanen duyurulur.”

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.