Yatağan Pazar Yeri’ne tuvalet talebi

Yatağan Açık Pazar Yeri esnafları, Pazar alanının girişinde bulunan mevcut tuvaletin yetersiz olduğunu belirterek ihtiyaca cevap verecek yeni bir tuvalet yapılmasını istediler.Çarşamba Pazarının çok kalabalık olduğunu belirten...

Yatağan Pazar Yeri’ne tuvalet talebi

Yatağan Açık Pazar Yeri esnafları, Pazar alanının girişinde bulunan mevcut tuvaletin yetersiz olduğunu belirterek ihtiyaca cevap verecek yeni bir tuvalet yapılmasını istediler.

Çarşamba Pazarının çok kalabalık olduğunu belirten esnaflar; “Çarşamba Pazarı çok kalabalık oluyor. Pazar yeri girişinde bulunan mevcut tuvalet çok yetersiz. Bu nedenle çok sayıda vatandaş iş yerimizdeki tuvaleti kullanmak için sıraya giriyor. Bazıları da tuvaleti gerektiği gibi kullanmayıp çok pis bir şekilde bırakabiliyor. Başkanımızdan meclisimizden rica ediyoruz, Açık Pazar yerine Cumartesi Pazarında olduğu gibi ihtiyaca cevap verecek bir yeni tuvalet yapılmasını talep ediyoruz.”

Esnafların talebi ile ilgili olarak konuşan Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık; “Belediye olarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri hep dikkate aldık. Bu konuyu da görüşür çözüme kavuştururuz. Netice olarak bizler halkımıza hizmet için varız.”dedi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.