Yatağan Orman İşletme’de devir teslim

Yatağan Orman İşletme Müdürü H. Hakan Zeybek’in Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Bekir Doğan Demir, Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü...

Yatağan Orman İşletme’de devir teslim

Yatağan Orman İşletme Müdürü H. Hakan Zeybek’in Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Bekir Doğan Demir, Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevini devraldı.

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici’nin de katıldığı törende konuşan H. Hakan Zeybek; “Yatağan’daki görev sürem boyunca çalışmalarımıza destek veren başta sayın Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere bütün daire amirlerine, muhtarlarımıza, siyasi partilerin ilçe başkanlarına ve özellikle gösterdikleri ilgi alakadan dolayı basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yatağan’a elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Ekibimizle birlikte güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra da yeni görev yerimiz için hizmet vermeye çalışacağız. Ancak şunu özellikle belirtmek istiyorum ki bütün Yatağanlıların artık Marmaris’te bir açık kapısı daha var. Herkesin hakkını helal etmesi dileklerimle” dedi.

Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici ise; “Hakan Zeybek Yatağan’daki başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti ve bu nedenle Marmaris görevi kendisine verildi. Yatağan orman varlığı bakımından oldukça zengin bir ilçemiz ancak Marmaris turizm potansiyeli bakımından daha çok öne çıkıyor. Kendisinin Yatağan’daki başarılı çalışmalarını Marmaris’te de devam ettireceğine inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. Ayrıca Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütecek olan Doğan Demir’inde en iyi şekilde çalışacağına inancımız tam. Ona da yeni görevinde başarılar” dedi.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütecek olan B. Doğan Demir ise; “İşletme Müdürümüz Hakan Zeybek’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu ekip ruhu nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz. Amacımız onun yokluğunu aratmamak” diye konuştu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.