Yatağan Muhtarlar Derneği’nden, Dayanışma Yemeği

Yatağan Muhtarlar Derneği dayanışama, kaynaşma birlik beraberlik yemeği düzenledi.Yatağan Belediyesi Sinema Salonunda düzenlenen ve Merkez Aşağı Cami İmamı Üzeyir Yıldırım tarafından dua ile başlayan yemeğe,  Muğla...

Yatağan Muhtarlar Derneği’nden, Dayanışma Yemeği

Yatağan Muhtarlar Derneği dayanışama, kaynaşma birlik beraberlik yemeği düzenledi.

Yatağan Belediyesi Sinema Salonunda düzenlenen ve Merkez Aşağı Cami İmamı Üzeyir Yıldırım tarafından dua ile başlayan yemeğe,  Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban,  Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, başkan yardımcıları, daire amirleri, merkez ve mahalle muhtarları katıldı.  Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Turan, dayanışama, kaynaşma birlik beraberlik yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Amaçlarının halka hizmet olduğunu belirten Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık yaptığı konuşmada; “Büyükşehir olduktan sonra bocalama dönemi bitti. Bundan sonra sizlere daha güzel hizmetler sunacağız. Taleplerimizi karşılayan Muğla Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Artık sizlerle akraba olduk çünkü her an beraberiz. Bu yemeğin sizlere ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban’da şunları söyledi: “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ile birlikte, birlik beraberlik diyalog içinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ben daha önce Bayır Belediye Başkanlığı yaptığım için sizleri iyi anlar sorunları bilirim. Amacımız sorunları çözmek sizler en uç noktalarda sorunları en iyi bilenlersiniz. Türkiye’nin en güzel en iyi yerinde barış içinde yaşıyoruz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.