YATAĞAN MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞYatağan Muhtarlar Derneği Genel Kurulu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulun divan başkanlığına Gökpınar Mahallesi...

YATAĞAN MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Muhtarlar Derneği Genel Kurulu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulun divan başkanlığına Gökpınar Mahallesi Muhtarı Kudret Uçar getirildi.

Genel Kurula Yatağan Belediye Başkan vekilleri İsmail Kaya, Ahmet Tuna ve muhtarlar katıldı.

Burada konuşan Yatağan Belediye Başkan Vekili İsmail Kaya, “Yatağan Belediyesi Muhtarlarımızla her zaman iş birliği içinde çalışmaktadır. Ben bundan önce görev yapan tüm başkan ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum. Hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet diliyorum. Yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Yatağan Kaymakamlığı şefi Mehmet Celep gözetiminde yapılan genel kurulda, konuşan önceki Başkan Kemalettin Uslu, 2019 yılı Mayıs ayında yapılması gereken genel kurulun pandemi dolaysıyla ertelendiğini belirterek yaptıkları çalışmaları anlattı.

Faaliyet ve çalışma raporlarının okunmasından sonra yapılan seçimde yeni yönetim; Şuayip Özbek, Ertan Uysal, Yaşar Uysal, Mefhar Tüzün, Taner Kurt’tan oluşurken, Denetim Kurulu Esat Gök, Eyüp Alan ve Beytullah Köklü’den oluştu. Başkan olması beklenen Şuayip Özbek’te,  yaptığı konuşmada başkan olursa tarafsız görev yapacağını belirtti.

Yeni yönetim görevi devir aldıktan sonra başkanını seçerek organlarını belirleyecek.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.