Yatağan Millet Bahçesi Çalışmaları Başlıyor

MUSTAFA AKTAŞDört Mart’ta ihalesi yapılan Yatağan Millet Bahçesi için çalışmalara başlanacağı öğrenildi. Millet bahçesi Cumhuriyet Mahallesi Sağlık Meslek lisesinin üst tarafına yapılacak.Belediye Başkanı Mustafa Toksöz...

Yatağan Millet Bahçesi Çalışmaları Başlıyor

MUSTAFA AKTAŞ

Dört Mart’ta ihalesi yapılan Yatağan Millet Bahçesi için çalışmalara başlanacağı öğrenildi. Millet bahçesi Cumhuriyet Mahallesi Sağlık Meslek lisesinin üst tarafına yapılacak.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Yatağan Cumhuriyet Mahallesi (Sağlık Meslek Lisesi üzerinde) 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ihaleye çıkıldı” dedi.

Başkan Toksöz, “İlçemize kazandıracağımız bu önemli bu hizmet nedeniyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Milletvekillerimiz Sayın Yelda Erol Gökcan ve Sayın Mehmet Yavuz Demir’e, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Kadem Mete’ye, MHP İl Başkanımız Mehmet Korkmaz’a, AK Parti İlçe Başkanımız Ali Tekin ve MHP İlçe Başkanımız Arif Güldürüm’e, hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yatağanlı hemşerilerimizin yararlanması için içerisinde; Millet kıraathanesi, kütüphane, kafeterya,  amfi tiyatro, mescitler, personel dinlenme odaları, satış ofisi, yürüyüş parkurları, kamelyalar, çocuk ve yetişkin oyun alanları, şifalı bitkiler bahçesi, süs havuzları, tema bahçeleri ve yaya köprüsü, sosyal donatı imkânları bulunan Millet Bahçemiz kısa sürede faaliyete geçecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.