Yatağan-Kavaklıdere Karayolu sürücüleri bezdirdi

Yatağan ve Kavaklıdere ilçeleri arasındaki yol yapım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları sürücüleri canından bezdirdi.Yatağan ile Kavaklıdere arasında devam eden çalışmalar, sürücülerin tepkisini neden oldu. İki ilçe...

Yatağan-Kavaklıdere Karayolu sürücüleri bezdirdi

Yatağan ve Kavaklıdere ilçeleri arasındaki yol yapım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları sürücüleri canından bezdirdi.

Yatağan ile Kavaklıdere arasında devam eden çalışmalar, sürücülerin tepkisini neden oldu. İki ilçe arasında uzun zamandır süren yol yapım çalışması karayolunu kullanan sürücüleri canından bezdirdi. Karayolunu kullanan sürücüler yolda bulunan asfaltın kazındığını, bundan dolayı karayolunun kullanılmaz hale geldiğini ve sadece çalışma yapılan bölgelerde zaman zaman sulama çalışması yapıldığını iddia ederek duruma tepki gösterdi.

Yatağan-Kavaklıdere Karayolu’nu kullanan sürücüler, karayollarında ilk defa böyle bir çalışma gördüklerini söyleyerek karayolunun bu şekilde bırakılarak başka bölümlerde çalışma yapıldığını, bu durumun da araç sahiplerine zor anlar yaşattığını öne sürdü.

Yatağan-Kavaklıdere Karayolu’nu kullanan sürücüler: “Karayolunu genellikle tonajlı mermer yüklü kamyonların kullanması nedeniyle yol artık kullanılmaz hale geldi. Yolu kullanan birçok araçta her gün maddi hasar oluşuyor. Farklı bölgelerde kısmi olarak yapılan çalışmalar nedeni ile artık eski kullandığımız yolumuzu özlüyoruz. Sürücüler olarak her gün özellikle de akşam saatlerinde yol boyunca zor anlar yaşıyoruz. Böyle yol yapma mantığı olamaz. Bu nasıl bir iştir anlamıyoruz. Kazınan yer yapılsın, ondan sonra diğer yerler kazınsın ya da açılsın. Başka şehirlerde bir inşaat sezonunda tamamlanan yol çalışmaları Kavaklıdere yolunda yıllarca sürüyor. Bu nasıl bir iştir, anlam veremedik. Müteahhit firmayı, yetkilileri daha dikkatli çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

(resimli veya resimsiz)

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.