“Yatağan kalkınacak”

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, köy ve beldelerdeki seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köylerde düzenlenen seçim çalışmalarında halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Toksöz ve ekibi, iktidarın...

“Yatağan kalkınacak”

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, köy ve beldelerdeki seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köylerde düzenlenen seçim çalışmalarında halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Toksöz ve ekibi, iktidarın gücünü Yatağan’a hizmet getirmek için seferber olacaklarını belirterek, köylerin sorunlarına yönelik bazı projelerini de anlattı.

Önceki gün akşam saatlerinde Deştin, Suluyer, Alaşar, Bahçeyaka, Gökpınar, Çukuröz, Yayla köy, Cazgırlar ve Yeşilköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Mustafa Toksöz, “Yatağan köyleri ve beldeleri ile artık hakkettiği hizmeti alacak, çehresini değiştirecek. Yatağan’da yıllardır süre gelen ezberleri bozacağız, insanımıza hak ettiği hizmeti sunmaya hazırız. Bu konuda hazırladığımız projelerimiz ile hem köylerimizde, hem de Yatağan merkezinde yaşayan halkımız artık yollarında rahatlıkla yürüyüp, semt pazarlarında alışverişlerini sağlıklı ortamlarda yapacak. Mevcut köylerimizin coğrafik konumlarına göre farklı projelerle köylerde sosyal ve kültürel faaliyet alanları oluşturarak gençlerimize destek olurken, üreticilerimiz içinde gerekli proje çalışmalarını tamamladık ve bunları kısa süre sonra sizlerle tüm detayları ile paylaşacağız. Biz halkımıza söz veriyoruz ve yapacağımızı ilan ettiğimiz ve edeceğimiz tüm çalışmalarımızın altına imzamızı atıyoruz. Her bir projemizi tamamlanma tarihleri ile birlikte açıklayacağız, artık hiç kimse Yatağan halkını kandıramayacak, genelin gücünü, yerele taşıyarak ilçemizi kalkındırmaya ve oylarınıza talibiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.