YATAĞAN İNCİ BÖREK YENİ SATIŞ YERİ AÇTI

MUSTAFA AKTAŞYatağan Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesinde dört yıldır verdiği hizmetlerle müşterilerini memnun eden İnci Börek Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerine yeni bir satış yeri daha açtı.Yatağan Yeni Mahalle Cumhuriyet...

YATAĞAN İNCİ BÖREK YENİ SATIŞ YERİ AÇTI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesinde dört yıldır verdiği hizmetlerle müşterilerini memnun eden İnci Börek Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerine yeni bir satış yeri daha açtı.

Yatağan Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesinde, pastane ürünleri, börek çeşitleri, simit dondurma gibi ürünlerle dört yıldır verdiği hizmetlerle müşterilerini memnun eden İnci Börek Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerine yeni bir satış yeri daha açtı.

İşletmeci Tuncay Kaya, “Yatağan’a dört yıl önce gelip açtığım işyerinde gıda pazarladığımız için özellikle hijyene çok önem veriyoruz.  Yatağan her geçen gün gelişiyor, biz de çarşı içindeki Müşterilerimize de daha yakın olmak için Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerine yeni bir satış yeri daha açtık. Mevcut yerimizde bulunan tüm ürünleri burada da satışa sunuyoruz.  Amacımız Hizmet etmektir” dedi.

Bu haber toplam 445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.