Yatağan Festivali devam ediyor

Bu yıl 17'cisi düzenlenen Yatağan Geleneksel Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali Hacıbayramlar Mahallesinde ASFAD halk oyunları gösterileri ve Mustafa Özcan ve Selcan Kökcen, konseriyle başlamıştı. Festival her akşam Amfi tiyatroda...

Yatağan Festivali devam ediyor

Bu yıl 17'cisi düzenlenen Yatağan Geleneksel Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali Hacıbayramlar Mahallesinde ASFAD halk oyunları gösterileri ve Mustafa Özcan ve Selcan Kökcen, konseriyle başlamıştı. Festival her akşam Amfi tiyatroda çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Festival 2. Günde Gençlik orkestrası, 3. Günde ise Yatağan Belediyesi Ahi Sinan Halk oyunları Ekibinin gösterileri Tiyatro gösteriyle devam etti. 4. Günde ise Pop müzik sanatçısı Gülsen Karatoprak izleyenleri coşturacak. Bu konser de saat 20.30 da.

Festivalin son günüde ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası yine saat 20.30 da Amfi Tiyatroda sergilenecek. Festivale her akşam binlerce vatandaş izliyor.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık festivalle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Bilindiği üzere İlçemiz bir sahil kenti değil ama turizm de sadece deniz demek güneş değil. Yatağan Belediyesi olarak belediye hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere çok önem veriyoruz. Bu festivallerimiz devam edecek. Yatağan bundan sonra adını hava kirliliği ile değil kültür faaliyetleri ve tarihi yerleriyle adını duyuracak.” dedi.

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.