YATAĞAN ESNAF ODASINDAN ESNAFLARA DUYURU

Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, yeni normalleşme dönemine girilmesinden dolayı esnafların dikkate almaları konusunda bir duyuru yayınladı. Kuzu açıklamasında, “Esnaflarımızın açılış kapanış...

YATAĞAN ESNAF ODASINDAN ESNAFLARA DUYURU

Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, yeni normalleşme dönemine girilmesinden dolayı esnafların dikkate almaları konusunda bir duyuru yayınladı. Kuzu açıklamasında, “Esnaflarımızın açılış kapanış saatlerine uymaları halinde ileriki dönemde eski normale dönmemizi daha kısa süreye indirecektir” ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’da kontrollü normalleşme sürecine girilmesinin ardından Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, esnafların dikkate almaları konusunda açıklama yaparak duyuruda bulundu.

Başkan Kuzu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği üzere bir yıla aşkın süreden beri Coronavirüs nedeniyle kısıtlamaya maruz kalan esnaflarımızın bu yeni normalleşme süresince kısıtlama talimatlarına, maske, hijyen, mesafe kurallarına ve açılış kapanış saatlerine uymaları halinde ileriki dönemde eski normale dönmemizi daha kısa süreye indirecektir. Son bir yıldır çektiğimiz sıkıntılar ve zorluklar düşünülecek olursa, bundan sonra kurallara daha dikkatli uyulması süreci hızlandıracaktır. Bu süreci hayırlısıyla atlatarak başaracağımıza inanıyorum. Tüm esnaflarımıza hayırlı, bol kazançlı, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.”

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.