Yatağan Emniyetinden huzur uygulaması

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla güven ve huzur uygulaması yapıldı. Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 7 farklı noktada yapılan uygulamada 5 araç sürücüsüne Bin 260 TL ceza kesildi.Mustafa...

Yatağan Emniyetinden huzur uygulaması

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla güven ve huzur uygulaması yapıldı. Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 7 farklı noktada yapılan uygulamada 5 araç sürücüsüne Bin 260 TL ceza kesildi.

Mustafa Aktaş

Yatağan’da İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 7 farklı noktada yapılan güven ve huzur uygulamasında 5 araç sürücüsüne Bin 260 TL ceza kesildi.

Söz konusu uygulama ile sosyal izolasyona uyulup uyulmadığı, sosyal mesafeye dikkat edilip edilmediği ve maske takılıp takılmadığı da kontrol edilerek, Coronavirüs (Covid-19) salgını ile etkin mücadele de hedeflendi.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğünden 4 komiser yardımcısı ve 30 polis memuru olmak üzere toplamda 34 personelin katıldığı uygulamada 7 farklı yol ve sabit noktada 369 kişi, 25 farklı umuma açık yerde ise 253 kişi olmak üzere toplamda 622 kişinin kontrolleri yapıldı.

Bu kişilerden 1 kişinin hakkında yakalama kararı bulunduğundan dolayı yakalanarak gözaltına alındı. Yine 13’ü motosiklet olmak üzere toplamda 65 aracın kontrolü yapılıp,  5 araç sürücüsüne Bin 260 TL para cezası uygulandı, 2 araç trafikten men edildi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.