Yatağan 'da Polis Amca Kütüphanesi Açıldı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde “Polis Amca” isimli çocuk kütüphanesinin açılışı yapıldı.Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü’nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü...

Yatağan 'da Polis Amca Kütüphanesi Açıldı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde “Polis Amca” isimli çocuk kütüphanesinin açılışı yapıldı.

Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü’nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa teşhir edilen “Polis Amca” isimli çocuk kütüphanesinin açılışı İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Resul Murat Kılıçarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, Sinanbey İlkokulu Müdürü Milazım Almaz'ın katılımıyla açıldı.

Kısa bir süre içerisinde teşhir edilen Polis Amca Kütüphanesi ile başta çocuklar olmak üzere vatandaşlardaki mevcut olan polis sevgisinin en üst seviyelere taşınarak suç ve suçlularla da etkin mücadeleye katkıda bulunulması bekleniyor. Polis vatandaş kaynaşmasının, dolayısıyla da Devlet Vatandaş kaynaşmasının da sağlanmasına katkısının olacağının beklendiği Polis Amca Kütüphanesinde hikaye ve masal kitapları başta olmak üzere birbirinden farklı kitaplar öğrenci, öğrenmen ve öğrenci velilerinin beğenisine sunuluyor. Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinden kitapların ödünç olarak alınması ve verilmesi esnasında yüksek düzeyde dezenfeksiyon sağlayan yeni nesil anti-mikrobiyal bir çözelti ile de dezenfekte edilecek.

“Polis Amca” isimli çocuk kütüphanesine ilk kitapları Yatağan İlçe Kaymakamı Onur Kökçü hediye etti.

Polis Amca isimli kütüphanenin teşhir edilmesinde başta İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Bu haber toplam 207 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.