Yatağan Cumartesi Pazarının Yeri Değişecek

Yatağan’da İnönü Bulvarında yeni yol çalışmaları devam ederken,  Cumartesi günleri kurulan ancak pandemi döneminde Perşembe gününe alınan Cumartesi pazarı Ahmet Toksöz Caddesinden başka bir yere alınacak.MUSTAFA AKTAŞYatağan...

Yatağan Cumartesi Pazarının Yeri Değişecek

Yatağan’da İnönü Bulvarında yeni yol çalışmaları devam ederken,  Cumartesi günleri kurulan ancak pandemi döneminde Perşembe gününe alınan Cumartesi pazarı Ahmet Toksöz Caddesinden başka bir yere alınacak.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan ilçesi İnönü Bulvarında, yenilenen yolda Cumartesi pazarı karşısında döner kavşak oluştuğu için, araçlar Pazar yerinden geçemediğinden dolayı açık Pazar yerinin değişeceği öğrenildi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz yaptığı açıklamada, “Cumartesi pazarı kurulduğu günlerde araçlar,  Ahmet Toksöz Caddesinden İnönü Bulvarına girişler yapılamadığı için Cumartesi pazarına daha uygun bir yere taşıya düşünü yor bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Pazarı en uygun bir yere taşıyarak vatandaşlarımızın araçlarla her zaman burayı kullanmasına fırsat vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.