YATAĞAN BELEDİYESİ TARAFINDAN GÖSTERİLEN KURTULUŞ HATTI’NI 5 BİN KİŞİ İZLEDİ

Yatağan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz gösterilen Kurtuluş Hattı filmini,...

YATAĞAN BELEDİYESİ TARAFINDAN GÖSTERİLEN KURTULUŞ HATTI’NI 5 BİN KİŞİ İZLEDİ

Yatağan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz gösterilen Kurtuluş Hattı filmini, Yatağan Protokolü ve yaklaşık 5 bin kişi izledi.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde vizyonda gösterimi süren “Kurtuluş Hattı” filmi gösterildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'ta özellikle teşekkür ettiği telgraf memuru Hamdi Bey’in hayatından esinlenilerek Selman Kayabaşı tarafından senaryo haline getirilen ve Kayabaşı tarafından y yönetilen filmle izleyicisiyle buluşan Kurtuluş Hattı’na Yatağanlılar yoğun ilgi gösterdiler.

Milli Mücadele’nin seyrini değiştiren gizli haberleşme ağının hikayesini konu eden filmi 5 gün boyunca günde 4 seans halinde ücretsiz bir şekilde Yatağanlılarla buluşan Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaptığı açıklamada, “İlçemizin en önemli eksikliklerinden biri olan sinema ve konferans salonunu da içerisinde barındıran 13 milyon liralık yatırımla ilçemize kazandırdığımız Gençlik Merkezimizdeki etkinliklerimiz sürüyor. Yine vizyondayken milli ve manevi değerlerimizi yansıtan Kesişme: İyi ki varsın Eren filmini ücretsiz bir şekilde hemşerilerimizle buluşturduğumuz gibi Milli Mücadele’deki önemli bir faktörü konu edinen Kurtuluş Hattı filmini de hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra Gençlik Merkezimizde yeni filmlerle hemşerilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.