Yatağan Belediyesi’ nden Hastane’ ye Altyapı

Yatağan’da yapılmakta olan 100 yataklı yeni Devlet Hastanesi’nin bir an evvel tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ettiği açıklandı.Mustafa AKTAŞYatağan’ da 100 yataklı 30 bin metre kare kapalı alanı, diyaliz...

Yatağan Belediyesi’ nden Hastane’ ye Altyapı

Yatağan’da yapılmakta olan 100 yataklı yeni Devlet Hastanesi’nin bir an evvel tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ettiği açıklandı.

Mustafa AKTAŞ

Yatağan’ da 100 yataklı 30 bin metre kare kapalı alanı, diyaliz Emar merkezi, tek ve 2 kişilik odaları, oto parkı, sosyal alanları, yürüyüş yolları bulunacak olan yeni hastanenin kanalizasyon alt yapısının, Yatağan Belediyesi tarafından yapılacağı belirtildi.

MUSKİ’ nin 2020 yatırım programında olmadığı için Yatağan Belediyesi’nin kanalizasyon alt yapısını üstleneceği açıklanırken, çalışmaları yerinde inceleyen Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz; ‘Yatağan Kaymakamlığı, Yatağan Belediyesi ve MUSKİ ile yapılan mutabakat gereği, kanalizasyon alt yapısını, Yatağan Belediyesi olarak yapıyoruz. Sekiz yüz metre olacak kanalizasyon hattı, Hacıyakası Mevkii’nden ana hatta bağlanacak!” diye belirtti.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.