Yatağan AK Parti’de tanışma

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle katılamadıkları Yatağan ilçe kongresinin ardından ilçe yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve yeni...

Yatağan AK Parti’de tanışma

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle katılamadıkları Yatağan ilçe kongresinin ardından ilçe yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve yeni yönetimle tanıştılar.

Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Yüksel Özden; “Talip oyduğunuz onurlu ve kutlu görevinizden dolayı sizleri kutluyorum. Türkiye’yi dönüştüren bir iktidar partisinin yönetiminde görevde olmak onur vericidir. Yeni Türkiye’yi birlikte kurmak için birlikte inşa ve ihya etmek için yolla çıkmış bulunuyoruz. Bu konuda ne kadar katkı sağlayabilirsek o kadar övünebiliriz. Yatağan her zaman ki gibi bizi coşkuyla karşıladı. Bu coşkuyu başkanlıkla taçlandıralım dedik ama olmadı. Her seçim bir sonrası için basamak oluyor. İktidarımız dünyanın her yerindeki mazlumlar içinde yeni bir ümit olmuştur. Sadece Türk insanının değil, dünyanın birçok bölgesindeki insan için bir umut kaynağı olmuştur Türkiye. Ülkemiz insanının öz güveni artmıştır, Türkiye şu anda dünyanın neresine giderseniz gidin itibar gören bir ülke konumuna gelmiştir. Genç Türkiye’nin dünyaya model olan uygulamaları ile karşı karşıyayız. Bizim sistemimiz hak sistemi, adil sistem olacaktır. Hakkaniyet içerisinde, sömürüye değil, paylaşıma yönelik uygulamalarımız var. Şimdiye kadar bu işin içinde bulunup bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese bir kere daha teşekkür ediyor ve Allah hepsinden razı olsun diyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise, “Arkadaşlar hayat devam ediyor, bu geçtiğimiz yerel seçimlerde çok üzüldük. Muğla merkez için aradaki oy farkı büyüktü, ancak Yatağan ve Dalaman elimizden kaçtı. Biz teşkilat olarak bazı şeyleri anlatamıyoruz. Bu bizim hepimizin suçu. Bizde demek ki kalbimize herkesi sığdıramamışız. Bakın bu santralin filtreleri bile bizim zamanımızda zehir kusmaz oldu. Gelin burayı buharla ısıtalım dedik, mahalli yönetim izin vermedi. Bir 4 yıl bekleyip katlanacağız, inşallah bir daha ki dönem burada da AK Belediyeciliği tanıtacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.