Yatağan AK Parti’de aday 2’ye çıktı

Yatağan’da 14 Aralık  tarihinde yapılacak olan AK Parti İlçe kongresinde  aday  sayısı 2 ye çıktı.  Pazartesi günü AK Parti İl başkanı Nihat Öztürk Yatağan’a gelerek İlçe binasında  eski ilçe...

Yatağan AK Parti’de aday 2’ye çıktı

Yatağan’da 14 Aralık  tarihinde yapılacak olan AK Parti İlçe kongresinde  aday  sayısı 2 ye çıktı.  Pazartesi günü AK Parti İl başkanı Nihat Öztürk Yatağan’a gelerek İlçe binasında  eski ilçe başkanlarından Mustafa Toksöz’ün  aday  olduğunu  açıklamıştı.

Ancak  Salı günü de  yine eski İlçe Başkanlarından  Mustafa Şahbaz  parti önünde bir grup partili ile bir araya gelerek  İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.  Şahbaz’ın  neden parti önünde adaylık açıkladığı sorulduğunda  partinin kilitli olduğu öğrenildi.

Kendisinin   partinin kurucu üyesi olduğunu 2 dönem İlçe Başkanlığı 1 dönem  İl Genel Meclis üyeliği yaptığını belirten Mustafa Şahbaz; “İlçe Başkanlığı dönemimde 2004 yerel seçimlerinde Yatağan’da 1. Parti olduk. 2 İl genel meclis çıkardık.   3 Belde Belediye Başkanlığı  kazandık.  14 Aralık  tarihinde yapılacak olan AK Parti İlçe kongresinde   gelen yoğun talepler üzerine  tekrar adayım sizlerin desteğini bekliyorum.  Yıkmaya değil Billah  yapmaya geliyoruz, Bölmeye değil Billah toplamaya geliyoruz, Ayrıştırmaya değil Billah birleştirmeye geliyoruz, Gönül yıkmaya değil Billah gönül almaya geliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.