YATAĞAN AÇI ÖZEL EĞİTİM KURSUNDAN SINAV KAYGISI KONFERANSI

MUSTAFA AKTAŞYatağan Konak Mahallesi’nde faaliyet gösteren Açı Özel Eğitim Kursu Müdürlüğü LGS-YKS ve KPSS sınavına katılacak öğrencilerin başarılı olabilmeleri için tüm öğrencilere açık konferans düzenleyecek.26...

YATAĞAN AÇI ÖZEL EĞİTİM KURSUNDAN SINAV KAYGISI KONFERANSI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Konak Mahallesi’nde faaliyet gösteren Açı Özel Eğitim Kursu Müdürlüğü LGS-YKS ve KPSS sınavına katılacak öğrencilerin başarılı olabilmeleri için tüm öğrencilere açık konferans düzenleyecek.

26 Mayıs Perşembe günü Yatağan Gençlik Merkezi sinema salonunda düzenlenecek olan etkinliğe Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Bilimleri hocası Prof. Dr. Bilal Doğan konuşmacı olarak katılacak. Konferansta öğrencilere sınav kaygısı ve motivasyon konusunda geniş bilgi verilecek.

Dershane kurucu müdürü ve sahibi Cihan Şimşek gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu Dünya’dan gelip geçiciyiz.  Amacımız ve hedefimiz gençlerimize faydalı olmak onların gelecekte önemli makamlara gelmeleri veya hayatını idame edecek bir meslek sahibi olmalarıdır. Bu düşüncelerle düzenlediğimiz konferansımız, ilgili tüm öğrencilere açıktır” dedi.

Bu haber toplam 191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.