Yatağan 240 nolu da genel kurul yapıldı

Muğla’nın Yatağan İlçesinde Servis hizmeti veren 240 nolu servis hizmetleri Kooperatifinde olağan genel kurul yapıldı.MUSTAFA AKTAŞMuğla’nın Yatağan İlçesinde Servis hizmeti veren 240 nolu servis hizmetleri Kooperatifinde olağan...

Yatağan 240 nolu da genel kurul yapıldı

Muğla’nın Yatağan İlçesinde Servis hizmeti veren 240 nolu servis hizmetleri Kooperatifinde olağan genel kurul yapıldı.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Yatağan İlçesinde Servis hizmeti veren 240 nolu servis hizmetleri Kooperatifinde olağan genel kurulu Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı.

Genel kurulda, divan Başkanlığını Yatağan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü yaptı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Genel kurulda Yönetim ve denetim kurulu üyeleri 4 yıllığına yeniden seçildi.   Genel kurula, Yatağan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü, 20 Nolu Midibüs ve Otobüs kooperatifi başkanı Ender Çelik,  240 nolu servis hizmetleri Kooperatifi Başkanı Gülkay Ayaz, Muğla Ticaret sicil Memurları, üyeler katılırken Belediye Başkanı Mustafa Toksöz çiçek gönderdi.  Korona virüs dolaysıyla kurallara uygun yapılan genel kurulda, faaliyet ve mali raporların okunup aklanmasından ve yapılan konuşmalardan sonra seçimlere geçildi.

Yapılan seçimlerde,  Yönetim Kurulu, Gülkay Ayaz, Muammer Kurt ve Necati Alan’dan, Denetim kurulu Yaşar Çakır Ünsal Kazık’tan oluştu.

Uzun zamandır Kooperatifte hizmet veren Yönetimlerde yer alan Kemal Çengel’in,  ayrılmasından dolayı kendisine plaket ve hediyesi sunulu.

240 nolu servis hizmetleri Kooperatifi Başkanı Gülkay Ayaz , “Genel kurulumuza çiçek gönderen Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’e oda ve kooperatif başkanlarımıza,  üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Kooperatif olarak halkımıza hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.