Yatağan 24 saat izlenecek

Yatağan’da eksikliği hissedilen ve daha önce de ilçenin değişik yerlerine yerleştirilmesi planlanan MOBESE özlemi sona eriyor. İlk etapta 6 noktaya yerleştirilecek olan MOBESE kameralarıyla en geç şubat ayının sonuna doğru...

Yatağan 24 saat izlenecek

Yatağan’da eksikliği hissedilen ve daha önce de ilçenin değişik yerlerine yerleştirilmesi planlanan MOBESE özlemi sona eriyor. İlk etapta 6 noktaya yerleştirilecek olan MOBESE kameralarıyla en geç şubat ayının sonuna doğru Yatağan 7 gün 24 saat gözetlenecek.

Geçtiğimiz günlerde Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar tarafından müjdesi verilen ‘Yatağan’ın MOBESE’ye kavuşmasına sayılı günler kaldı’ haberiyle ilgili süreç; MOBESE direklerinin yerleştirilmesi ve Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kurulacak olan izleme merkeziyle ilgili düzenlemelerle sürüyor.

Muğla İl Özel İdaresi tarafından sağlanan bütçeyle Yatağan’a kazandırılacak olan MOBESE kameraları, Garaj Kavşağı, Lise Kavşağı, Blok Evler, Belediye Meydanı, Atatürk Anıtı ve Açık Pazaryeri olmak üzere 6 noktaya yerleştirilecek. İlerleyen günlerde de bu sayının artırılabileceği öğrenildi.

MOBESE’lerin şubat ayının sonuna doğru hizmete gireceği öğrenilirken, sistemin ilçenin trafik ve asayişine kolaylık sağlayarak caydırıcı işlev de görebileceği belirtildi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.