YATAĞAN 20 NOLU’DA MALİ GENEL KURUL YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞYatağan Sınırlı Sorumlu 20 Nolu Midibüs ve Otobüs işletmesi kooperatifinde yıllık mali genel kurul Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapıldı.Divan Başkanlığını Ali Korkmaz’ın yaptığı genel kurula, Muğla...

YATAĞAN 20 NOLU’DA MALİ GENEL KURUL YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Sınırlı Sorumlu 20 Nolu Midibüs ve Otobüs işletmesi kooperatifinde yıllık mali genel kurul Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığını Ali Korkmaz’ın yaptığı genel kurula, Muğla Ticaret İl Müdürlüğü görevlileri,   Yatağan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü,  Yatağan Sınırlı sorumlu 20 Nolu Midibüs ve Otobüs İşletmesi Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya, yönetim kurulu üyeleri ve kooperatif ortakları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda, yönetim, denetim ve bilançolar okunup aklandı.  Başkan maaşı ve aidatlar belirlendi.

Yatağan Sınırlı sorumlu 20 Nolu Midibüs ve Otobüs işletmesi kooperatifi başkanı Ali Akkaya, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bugün yıllık mali genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Katılan katılamayan herkeseçok teşekkür ediyorum. Yatağan Sınırlı sorumlu 20 Nolu Midibüs ve Otobüs işletmesi kooperatifi bölgenin en büyük yolcu taşıma kooperatiflerinden biridir. Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.  Şoför esnafı olarak biraz zor günlerden geçiyoruz.  Yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor.   Rahat bir nefes alacağımız günleri bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.