“Yaşlılarına sahip çıkmayan millet güçlü olamaz”

Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilüfer Keser ve huzurevinde kalan bazı yaşlılar 18-24 Mart Yaşlılar...

“Yaşlılarına sahip çıkmayan millet güçlü olamaz”

Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilüfer Keser ve huzurevinde kalan bazı yaşlılar 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Vali Çiçek’i ziyaret etti.

Muğla’da yaşlılar ilgili yapılan çalışmalarda yaşlıların memnuniyetinin önemli olduğunu vurgulayan Vali Çiçek, “Yaşlılarına sahip çıkmayan millet hiçbir zaman güçlü olamaz. Yaşlılarımızı sadece huzurevinde ziyaret etmiyoruz. Kendi evinde kalan yaşlılarımızın yanına da gidiyoruz. Yaşlılar Haftası, herkesin bir gün yaşlı olacağını göstermek adına farkındalık oluşturuyor. Özellikle bu konuda gençlerimizin bilinçlenmesi amacıyla bu hafta kutlanıyor” ifadelerini kullandı.

Özellikle sağlık konusunda yaşlılara yardımcı olunduğunu söyleyen Vali Çiçek, 65 yaş ve üstü kişilerin sağlıklı yaşamalarını hedefleyen, sağlık sorunları, kronik hastalıklarının tanı, tedavi ve takibini yapan Geriatri biriminin kurulması için çalışma başlatılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.