“Yaşlılarımıza vefalı ellerimizi uzatıyoruz”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında “Yaşlılarımız geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi...

“Yaşlılarımıza vefalı ellerimizi uzatıyoruz”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında “Yaşlılarımız geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir” dedi.

Başkan Gümüş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yaşlılarımız geçmişle günümüz arasında köprü kuran, kültürel değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayan en kıymetli hazinelerimizdir. Bu anlamda ailemizde yaşlılarımıza gösterdiğimiz saygı ve sevgiyi hayatın her alanında göstermeli onların hayata tutunmalarında yardımcı olmalıyız. Hayata küsmeden yaşama tutunmalarına katkıda bulunmak bizim en ulvi görevlerimiz arasında yer almalıdır. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Yaşlılarımız bizim sadece bir hafta değil, her zaman için baş tacımızdır. Bu bilinçle Menteşe Belediyesi olarak başlattığımız “Yaşlıların Sıcak Yürekleri, Menteşe’nin Vefalı Elleri” projemiz ile yaşlılarımıza evde bakım ve temizlik hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Projemiz kapsamında şuana kadar yaşlı ve bakıma muhtaç, 45 vatandaşımıza ulaştık. Bu vatandaşlarımızın evde temizlik ve bakımlarını yapıyoruz. Menteşe Belediyesi olarak yaşlılarımıza gerekli hassasiyeti göstereceğimizi belirtir, tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum" dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.