Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi inşaatı sürüyor

Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından hayata geçirilerek inşaatına başlanan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezi inşaatı hızla ilerliyor.Menteşe İlçesi Ortaköy Mahallesinde yapılacak olan yaşlılara özel...

Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi inşaatı sürüyor

Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından hayata geçirilerek inşaatına başlanan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezi inşaatı hızla ilerliyor.

Menteşe İlçesi Ortaköy Mahallesinde yapılacak olan yaşlılara özel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlandı. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız , inşaatın kaba bölümün bitirildiğini açıkladı. İnşaat hakkında bilgi veren Ayyıldız şöyle konuştu: “Değerli esnaf ve sanatkarlarımın ve mal sahibi şoför esnafımın alın teri bugüne kadar çok şükür kendime ve kurumumu laf getirmeden esnaflarımıza faydası dokunacak işlerde kullanmak için kurumumuzun banka hesabında biriktirdik.Baktık gördük ki; Muğla’da esnaf ve sanatkarıma bölge yaşayanına yönelik yaşlı bakım evi ihtiyacı var.Bu eksikliği kapatabilmek için,hemen yola koyulduk ve 20 trilyonluk bütçeye sahip olan inşaatımıza başladık. İnşaatımız bugüne kadar sorunsuz ilerlemekte.Toplam 5 bloktan oluşacak olan binanın kaba inşaatı neredeyse bitmek üzere. kimse ben yaşlanmayacağım demesin,kimse evlatlarına yada yakınlarına güvenip bana nasıl olsa bakarlar demesin.Kimse yaşlı bakım evlerine muhtaç kalmasın ama ihtiyaç olur ise Yaşlı Bakımevimiz ve rehabilitasyon merkezi hizmetlerinde olacaktır”.

7 yıldız konforunda olacak

Ayyıldız, yaşlı bakım evinin lüks otel konforunda olacağını belirterek, “Yaşlı bakım evi deyince bir oda bir mutfak kimsenin aklına gelmesin.İçinde kapalı ve açık yüzme havuzu,sinema salonları,yürüyüş yolları,sağlık bakım merkezleri vb. 7 yıldızlı otel konforunda bir kompleks yapmayı planlıyor ve çalışmalarımız bu yönde ilerliyor.Yapılan hizmetin iyisi-kötüsü,azı-çoğu olmaz.Hizmet hizmettir. Esnaf ve Sanatkarımıza helal olsun.Ödemiş oldukları ücretler böyle hayırlı ve faydalı bir iş için kullanılıyor. Türkiye’nin hiç bir yerinde bir odanın böyle bir hizmeti yok.Tüm Esnaf ve Muğla halkına hayırlı ve uğurlu olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.